Het Meisje Met De VoedselAllergie

Naam: Beter Door Eten, Het Meisje Met De Voedsellaregie (HMMDVA) en Salt&Seed
Eigenaar van: Jolijn Berghuis
Adres, postcode, plaats: Leimen in Duitsland
Email: info@hetmeisjemetdevoedselallergie.nl
Website: www.hetmeisjemetdevoedselallergie.nl

Aanvullende informatie:

Ik ben Jolijn, orthomoleculair voedingsspecialist en de eigenaresse van Beter door Eten en de webshop hetmeisjemetdevoedselallergie.nl. Daarnaast heb ik samen met Elza (kruidengeneeskundige) het merk Salt&Seed opgezet. Onder deze naam produceren we natuurlijke, duurzame en eerlijke voedingsproducten, dranken en huidverzorging.

Op jonge leeftijd ontstonden er bij mij veel problemen rondom voeding. Ik had erg veel last van verteringsproblemen, een slecht immuunsysteem, weinig energie en een erg geïrriteerde huid. Eerst werd een lactose-intolerantie geconstateerd en later ook een gluten overgevoeligheid. Om mezelf te genezen ben ik me gaan verdiepen in voeding. 10 jaar lang zelfstudie via de studie boeken van mijn moeder (Mesoloog en voedingsspecialist) en later heb ik nog besloten zelf een studie orthomoleculaire voeding te doen. Al deze kennis gebruik ik nu om mensen te helpen hun algemene gezondheid te verbeteren en vooral ook verteringsproblemen aan te pakken. Via beterdooreten.nl bied ik persoonlijke coaching aan en hier vind je ook een heel wat lekkere recepten en informatie over voeding en gezondheid.

Hetmeisjemetdevoedselallergie.nl is een webshop die ik ongeveer 1.5 jaar geleden heb gebouwd. Hier wilde ik een plek creëren speciaal voor iedereen die wat gevoeliger is op het gebied van voeding. Een plek waar men niet na hoeft te denken over schadelijke ingrediënten en waar de kwaliteit altijd hoog is.

Als voedingsspecialist ben ik constant opzoek naar suppletie van hoge kwaliteit en ook eerlijke, gezonde voeding.  Zelf leef ik voornamelijk Vegan en sport ci. 5 keer in de week. Om mijn lichaam goed te ondersteunen was ik al een aantal jaar opzoek naar een proteïne poeder die mij bevalt. Eentje niet alleen op basis van erwten, zonder toegevoegde suikers of chemische zoetstoffen en het liefst ook een merk dat op duurzaamheid let. Dit heb ik in Primal Health gevonden.